Site logo
BLANDEMASKINER
Gennemstrømsblander
Røreværk
Baljeblander
Tvangsblandere
BÅND, SILO M.M.
SILO
Transportbånd
Transportsnegl
Easy produkter
Betonfjerner
PLADEVIBRATORER
Staring pladevibratorer
Euro shatal pladevibratorer
PUMPER
STP
DSK
Tsurumi
Pedrollo
Stavvibratorer
Lievers
Rabbit
AFFUGTERE
GENERATORER
RUBI
VENTILATORER
Afretter & Glitter
Beslag
Case storys
Sten/fliseklipper
Salgs- og leveringsbetingelser
Transportabel Ventilator


                                                          Download produktark

                                                 Download brugervejledning:
                                                                           VAF-200
                                                                           VAF-300
                                                                           VAF-800

                                             
Modeller:

  • VAF - 200
  • VAF - 300
  • VAF - 800

VAF-serien er letvægtsventilatorer med høj ydelse.
Ventilatorerne har en række fordele som f.eks:

Færre driftstop
Polyethylene er mere resistent over for de normale slag og stød ventilatorerne bliver udsat for, hvorimod ventilatorer af plade ofte bules, og indimellem på den måde blokere for ventilatorvingen. De stærek VAF-ventilatorer bules ikke så let, og kører derfor videre hvilket betyder færre driftstop og højere effektivitet.

Længere levetid
Polyethylene er korrosionsfri. Hvis man buler, ridser eller på anden måde bekadiger en stålplade, vil en rustdannelse begynde. VAF-ventilatorhuset er lavet af Plyethylene som ikke ruster, men bevarer sin flotte overflade. Dette betyder længere levetid, og færre omkostninger.

Dobbelt beskyttelse
På grund af den lave egenvægt er det blevet muligt at producere VAF-ventialtorerne med et nyt designet dobbeltvægget kabinet. Det kan ikke undgås at man ind imellem kommer til at beskadige huset på en ventilator. På VAF-serien vil man derved først bryde igennem den yderste væg, hvor den inderste stadigvæk bevarer sin helhed, og kører videre som en lukket ventilator. Dette giver en dobbelt beskyttelse - og færre reparationsomkostninger.

Lavere egenvægt
Der laves stadigvæk flere regler vedr. løft af tunge ting. VAF-serien af transportable ventilatorer vejer gennemgående langt mindre end sammenlignelige ventilatorer af stålplade. I enkelte tilfælde er vægten på VAF-serien op til 40% mindre! Den reduktion kan være med til at undgå rygskader, og dermed tabt arbejdskraft.

Ventilator med færre driftsstop
I vores VAF serie kan du finde en ventilator med færre driftsstop og som har en længere levetid. Det skyldes at denne ventilator er lavet af polyethylene, som er robust og korrosionsfrit.

Igennem mange år har vi hjulpet vores kunder til at finde den rette ventilator. Både inden for ventilator og andre produkter har vi et bredt sortiment, og du er derfor sikret en ventilator, der lever op til alle dine ønsker og behov.

Bliv vejledt om ventilator valg
Vi står klar, hvis du ønsker rådgivning om hvilken ventilator, der egner sig til dine behov. Du er derfor velkommen til at ringe til os på telefon 98 82 16 22, hvis vi på nogen måde kan hjælpe dig med valget af ventilator.

Du er også mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os for en snak om ventilator.

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           Staring Maskinfabrik A/S  •  Starengvej 9-11  •  9700  Brønderslev  •  Tlf 98 82 16 22  •  Fax 98 82 55 91  •   Mail: staring@staring.dk 

 Powered by efact CMS