Site logo
BLANDEMASKINER
Gennemstrømsblander
Røreværk
Baljeblander
Tvangsblandere
BÅND, SILO M.M.
SILO
Transportbånd
Transportsnegl
Easy produkter
Betonfjerner
PLADEVIBRATORER
Staring pladevibratorer
Euro shatal pladevibratorer
PUMPER
STP
DSK
Tsurumi
Pedrollo
Stavvibratorer
Lievers
Rabbit
AFFUGTERE
GENERATORER
RUBI
VENTILATORER
Afretter & Glitter
Beslag
Case storys
Sten/fliseklipper
Salgs- og leveringsbetingelser
VAF - 400


 

Download produktark

Download brugervejledning


Staring Transportabel Ventilator

VAF - 400 er en letvægtsventilatorer med høj ydelse. Ventilatorerne har en lang række fordele som f.eks. :

Færre Driftstop

Polyethylene er resistent over for normale slag og stød ventilatorerne blever udsat for, hvorimod ventilatorer af "plade" ofte bules, og indimellem på den måde blokere for ventilatorvingen.

De stærke VAF - ventilatorer bules ikke så let, og kører derfor videre hvilket betyder færre driftstop og højere effiktivitet.

 

Længere Levetid

Polyethylene er korrosionsfri. Hvis man buler, ridser eller på anden måde beskader en stålplade vil en rustdannelse begynde.

VAF - ventilatorerhuset er lavet af polyethylene som ikke ruster, men bevarer sin flotteoverflade. Dette betyder længere levetid, og færre omkostninger.

 

Dobblet Beskyttelse

På grund af den lave egenvægt er det blevet muligt at producere VAF - ventilatorerne med et nyt designet dobbelt vægget kabinet. Det kan ikke undgåes at man indimellem kommer til at beskadige huset på en ventilator. På VAF - serien vil man derved først bryde igennem den yderste væg, hvor den inderste stadigvæk bevarer sin helhed, og kører vidre som en lukket ventilator. Dette giver en dobbelt beskyttelse og færre reparations omkostninger.

 

Lavere Egenvægt

Der laves stadigvæk flere regler veddr. løft af tunge ting. VAF - serien er transportable ventilatorer  vejer gennemgående langt mindre end sammenlignende ventilator  af stålplader. I enkelte tilfælde er vægten på VAF - serien op til 40 % mindre. Den reduktion kan være med til at undgå rygskader og dermed tabt arbejdskraft.

 


      

 

  

 

   

 

 

 

 

           Staring Maskinfabrik A/S  •  Starengvej 9-11  •  9700  Brønderslev  •  Tlf 98 82 16 22  •  Fax 98 82 55 91  •   Mail: staring@staring.dk 

 Powered by efact CMS