Site logo
BLANDEMASKINER
Gennemstrømsblander
Røreværk
Baljeblander
Tvangsblandere
BÅND, SILO M.M.
SILO
Transportbånd
Transportsnegl
Easy produkter
Betonfjerner
PLADEVIBRATORER
Staring pladevibratorer
Euro shatal pladevibratorer
PUMPER
STP
DSK
Tsurumi
Pedrollo
Stavvibratorer
Lievers
Rabbit
AFFUGTERE
GENERATORER
RUBI
VENTILATORER
Afretter & Glitter
Beslag
Case storys
Sten/fliseklipper
Salgs- og leveringsbetingelser
VAF - DOWNDownload produktark

 

Staring transportabel ventilator

VAF - DOWN er en letvægtsventilatorer med høj ydelse. Ventilatorerne har en lang række fordele som f.eks. :

Færre Driftstop

Polyethylene er resistent over for de normale slag og stød ventilatorerne bliver udsat for, hvorimod ventilatorer af "plade" ofte bules, og indimellem på den måde blokere for ventilatorvingen. De stærke VAF - ventilatorer bules ikke så let , og kører derfor videre hvilket betyder færre driftstop og højere effektivitet.

Længere levetid

Polyethylene er korrosionsfri. Hvis man buler, ridser eller på anden måde

beskader en stålplade vil en rustdannelse begynder.

VAF - ventilatorhuset er lavet af polyethylene, som ikke ruster, men bevarer sin flotte overflade. Dette betyder længere levetid, og færre omkostninger.

Dobbelt beskyttelse

På grund af den lave egenvægt er det blevet muligt at producere VAF - ventilatorene med et nyt designet dobbeltvægget kabinet.

Det kan ikke undgåes at man indimellem kommer til at beskadige huset på en ventilator. På VAF - serien vil man derved først bryde igennem den yderste væg, hvor den indereste stadigvæk bevarer sin helhed, og kører videre som en lukket ventilator. Dette giver en dobbelt beskyttelse og færre reprationsomkostninger.

Lavere egenvægt

Der laves stadigvæk flere regler vedr. løft af tunge ting. VAF - serien er transportable ventilatorer vejer gennemgående langt mindre end sammenligende ventilatorer af stålplader. I enkelte tilfælde er vægten på VAF - serien op til 40 % mindre. Den reduktion kan være med til at undgå rygskader, og dermed tabt arbejdskraft.

 


     

 

  

 

   

 

 

 

 

           Staring Maskinfabrik A/S  •  Starengvej 9-11  •  9700  Brønderslev  •  Tlf 98 82 16 22  •  Fax 98 82 55 91  •   Mail: staring@staring.dk 

 Powered by efact CMS